Over Ultra Fulfilment

Betrouwbaar en Innovatief

Ultra Fulfilment is een jong en dynamisch organisatie die het logistiek proces van e-commerce bedrijven overneemt. Wij verlenen fulfilment en logistieke diensten aan onze opdrachtgevers op het gebied van B2B & B2C orderverwerking, opslag en distributie. Moco Museum, Sinoz Cosmetics, Hoagard zijn bijvoorbeeld enkele van onze opdrachtgevers waar wij al jaren mee samenwerken. Wij zijn internationaal actief en onze opdrachtgevers zijn van uiteenlopende sectoren; van huishoudelijke apparatuur tot cosmetica. Dankzij onze specialisten kunnen wij onze opdrachtgevers van advies en fulfilment diensten voorzien in verschillende talen.

Betrouwbaar door persoonlijke verantwoording
Onze klanten kiezen voor ons, omdat ze op zoek zijn naar een betrouwbaar partner. Wij maken het verschil door transparant te zijn met betrekking tot onze werkzaamheden. Onze medewerkers staan klaar voor jouw organisatie met het beste advies, perfecte begeleiding en oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. Je krijgt van ons toegang tot het klantenportaal binnen het WMS-systeem dat wij gebruiken binnen het bedrijf. Daarmee kan je, als klant, 24/7 realtime jouw voorraad inzien, inkomende producten bekijken, retourzendingen inzien etc. te maken om onverwachte kosten. Ook voeren wij een transparantiebeleid uit in onze tarieven. Je weet daarom vooraf wat je kwijt bent. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Innovatief door zelfontwikkeling
Hoewel onze medewerkers zeer professioneel zijn, verbeteren ze dagelijks hun kennis en vaardigheden en volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen op het gebied van logistieke dienstverlening en aanbestedingsprocessen, om in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen binnen de markt. Doordat onze medewerkers deze nieuwe kennis regelmatig delen met collega’s, is Ultra Fulfilment in staat om innovatieve oplossingen te vinden en toe te passen op jouw specifieke situatie.

Klantgericht door persoonlijk aandacht
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij een persoonlijke accountmanager die altijd voor je klaar staat.

Betrouwbaar en Innovatief

Ultra Fulfilment is een jong en dynamisch e-commerce bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Ultra Logistics. Wij verlenen fulfilment diensten aan onze opdrachtgevers op het gebied van B2B & B2C orderverwerking, opslag en distributie. Moco Museum, Sinoz Cosmetics, Hoagard zijn enkele van onze opdrachtgevers waar wij al jaren mee samenwerken. Wij zijn internationaal actief en onze opdrachtgevers zijn van uiteenlopende sectoren; van huishoudelijke apparatuur tot cosmetica. Dankzij onze specialisten kunnen wij onze opdrachtgevers advies en fulfilment bieden in verschillende talen.

Betrouwbaar door persoonlijke verantwoording
Onze klanten kiezen voor ons, omdat ze op zoek zijn naar een betrouwbaar partner. Wij maken het verschil door transparant te zijn met betrekking tot onze werkzaamheden. Onze medewerkers staan klaar voor jouw organisatie met het beste advies, perfecte begeleiding en oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen.

Je krijgt van ons toegang tot het fulfilment platform. Daarmee kun je 24/7 realtime jouw voorraad inzien, inkomende producten bekijken, retouren inzien etc.

Onze transparantiebeleid voeren we ook door in onze tarieven. Je weet daarom vooraf wat je kwijt bent. Je hoeft zich dus niet zorgen te maken om onverwachte kosten.

Innovatief door zelfontwikkeling
Hoewel onze medewerkers zeer professioneel zijn, verbeteren ze dagelijks hun kennis en vaardigheden om in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen in de markt. Ze volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen op het gebied van logistieke dienstverlening en aanbestedingsprocessen. Doordat ze deze nieuwe kennis regelmatig delen met collega’s, is Ultra Fulfilment in staat om innovatieve oplossingen toe te passen voor jouw specifieke situatie.

Klantgericht door persoonlijk aandacht
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, daarom heb je een persoonlijke accountmanager die altijd voor je klaar staat.

Benieuwd wat Ultra Filfilment voor jou kan betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!