Wat is
Fulfilment?

Misschien heb je nog nooit van fulfilment gehoord. Wij leggen je graag stap voor stap uit wat fulfilment is en wat de voordelen zijn voor jouw webshop!

Fulfilment en wereldwijde verzending vanaf €2,75 per pakket

Plug & Play
IT-Koppeling
Wij zorgen ervoor dat elke Shopify, WooCommerce, Magento en Lightspeed shop in no-time op ons fulfilment center is aangesloten. Op die manier komen jouw orders direct bij ons fulfilment center binnen. Gebruik je een ander systeem? Geen probleem, ons IT-team regelt het!
Plug & Play
Moving day!
Verhuizing producten
Met onze vrachtwagens halen we de producten op en verhuizen deze naar ons fulfilment center. Tijdens deze verhuizing is zorgvuldigheid onze prioriteit. Zo weet je zeker dat al jouw producten veilig worden vervoerd en opgeslagen.
Moving day!
Wij doen het tilwerk voor je
Ontvangst goederen
Alle bestellingen die je bij jouw leveranciers doet laat je gemakkelijk bij ons afleveren. Wij controleren of er eventuele beschadigingen zijn of dat er missende producten zijn. Als dit het geval is brengen we jou hiervan direct op de hoogte.
Wij doen het tilwerk voor je
Veilig en voordelige opslag
Opslag en voorraadbeheer
Na ontvangst slaan wij al jouw producten zorgvuldig en veilig in ons fulfilment center op. Onze opslag is altijd flexibel. Heb je tijdelijk meer opslag nodig voor een sale of groeit jouw webshop als kool? Geen zorgen, onze opslag groeit gewoon net zo flexibel mee!
Veilig en voordelige opslag
Vandaag besteld, morgen bij de klant
Orderverwerking & verzenden
Op het moment dat er een bestelling binnenkomt gaan wij direct aan de slag. Onze krachtpatsers in het fulfilment center halen het product vliegensvlug uit de opslag en pakken deze zorgvuldig in. In no-time is de bestelling op de post richting de klant.
Vandaag besteld, morgen bij de klant
Zo weer ons magazijn in
Retourverwerking
Jouw producten zijn natuurlijk zo geweldig dat er nooit iets wordt teruggestuurd. Mocht het echter toch af en toe gebeuren dan verwerken wij alle retourzendingen zonder moeite. Wij controleren het product op beschadigingen en plaatsen hem weer terug in onze opslag, klaar om weer opgestuurd te worden naar de volgende klant.
Zo weer ons magazijn in
Blijf op de hoogte
Rapportages
Wij houden je regelmatig op de hoogte van ons logistieke proces. Zo ben je altijd up-to-date over het aantal orders dat wij hebben verwerkt, het aantal retourzendingen en nog veel meer.
Blijf op de hoogte

Wij gaan verder

Waar anderen ophouden

Marketing & Webshop

Als jouw webshop groeit, groeien wij ook. Een win-win situatie dus. Daarom gaan wij graag tot het uiterste om jou te helpen bij het maken van te gekke marketingcampagnes en het bouwen van een ultra gave webshop.

B2B en B2C

Zowel B2B- als B2C-leveringen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij werken nauw samen met de meest betrouwbare verzendpartners. Daarnaast kunnen wij met onze eigen vrachtwagens zelfs de grootste pakketten en pallets zonder moeite bij jouw klanten afleveren.

Wij snappen dat het fijn om te zien met wie je zaken doet. Wij vertellen graag wie wij zijn en waar we voor staan.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvend

Heb je hulp nodig?